Speciale behoeften

Suikerarrangement.nl

Suikerarrangement.nl

3

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

3.0/5

Suikerarrangement.nl is een datingsite waarop succesvolle en charmante mannen en vrouwen (suikerooms en suikertantes genoemd) in contact kunnen komen met voornamelijk jongere suikerneefjes en suikernichtjes. Eenmaal elkaar gevonden kunnen de koppels samen iets ondernemen. Daarvoor krijgt het suikerneefje of suikernichtje een vergoeding. Denk bij een vergoeding aan materiele zaken of bijvoorbeeld het betalen van je studiekosten. Het concept is simpel: Oudere, charmante en succesvolle mannen en vrouwen vinden het leuk om met jongere mensen om te gaan. En jongere mensen vinden het leuk om met succesvolle mensen om te gaan waar ze ook nog iets van kunnen leren. Als dit je aanspreekt, dan is Suikerarrangement.nl bij uitstek het goede adres voor jou. Suikerarrangement richt zich op Nederlanders en Belgen. Over het aantal leden is op moment van deze review niets bekend. Wel valt direct op dat er meer suikerooms, dan suikertantes actief zijn op de datingsite.

Betrouwbaarheid Suikerarrangement.nl

Bij veel mannen en vrouwen heerst de behoeften om een suikeroom, suikertante, suikerneefje of suikernichtje te hebben. Echter, je spreekt elkaar er niet over aan op straat. Op Suikerarrangement.nl kom je op een betrouwbare manier in contact omdat je er zeker van bent dat de andere partij naar hetzelfde op zoek is. Op de datingsite wordt onderscheid gemaakt tussen niet-geverifieerde profielen en wel geverifieerde profielen. Zo weet je bij een geverifieerde member dat je zeker met een echt persoon te maken hebt. Je kunt zelf op verzoek je profiel laten verifieren. Op dat moment dien je een kopie van je legitimatie toe te sturen. Op basis van dit legitimatie bewijs wordt gecontroleerd of jouw profiel echt is en naar waarheid is ingevuld.

In de algemene voorwaarden en het privacy statement staat opgenomen dat de gegevens enkel worden gebruikt voor optimalisatie van het profiel. Daarbij worden gegevens enkel aan derden verstrekt met uitdrukkelijke toestemming van de gebruiker, u dus.

betalingen aan Suikerarrangement

Eventuele betaling geschied in een beveiligde web omgeving via Ideal, Mistercash of Paypal. Op de bankafschriften vind je de naam van Icepay BV. Hiermee blijf je dus anoniem. Wanneer jouw lidmaatschap is afgelopen word je automatisch naar een pagina geleid waar je een nieuw lidmaatschap kunt aanschaffen. Je lidmaatschap is dus niet doorlopend en wordt niet automatisch verlengd. Om eventueel overlast van andere leden te voorkomen is het mogelijk om een persoon te blokkeren. Klik op de blokkeer button en de persoon is geblokkeerd.

Tevens wordt er door suikerarrangement.nl gewaarschuwd voor opichters die op de datingsite actief zijn. Stuur daarom nooit zomaar geld of andere waardevolle zaken naar mensen die je (nog) niet kent. Vaak komen deze personen hun beloften niet na. Wanneer je op de een of andere manier de indruk krijgt dan een profiel niet echt is of wanneer je merkt dat je met een fake profiel te maken hebt dan kun je dit melden aan de helpdesk en wordt actie ondernomen.

Inschrijven op Suikerarrangement.nl

Om gebruik te kunnen maken van de functionaliteiten van de datingsite is het nodig om een profiel aan te maken. Dat kan gemakkelijk en snel via de homepagina van de suikerarrangement,nl. Je verhoogt je slagingskans door je profiel volledig in te vullen. Daarbij is het verplicht om minimaal 1 foto toe te voegen. Na inschrijving ontvang je automatisch een e-mail om je profiel te activeren. Op het moment dat je profiel is geactiveerd kun je direct aan de slag op Suikerarrangement.nl. Met een volledig ingevuld account bekijken anderen je profiel sneller. Met een gratis lidmaatschap is het alleen mogelijk om profielen van anderen te bekijken. Wil je chatten of interesse tonen, dan moet je een betaald abonnement aflsuiten.

Kosten Suikerarrangement.nl

Zoals beschreven biedt een gratis lidmaatschap alleen de mogelijkheid om profielen van anderen te bekijken. Wil je meer, dan moet je een lidmaatschap afsluiten. De prijzen voor lidmaatschappen voor suikernichtjes, suikerneefjes en ooms en tantes varieren in prijs. Prijzen van abonnementen voor suikerneefjes en suikernichtjes zijn als volgt:

30 dagen voor 9,95 euro
60 dagen voor 15,99 euro
90 dagen voor 20,90 euro
180 dagen voor 35,85 euro

De prijzen voor suikerooms en suikertantes zijn als volgt:

30 dagen voor 24,95 euro
60 dagen voor 39,95 euro
90 dagen voor 52,40 euro
180 dagen voor 89,85 euro

De motivatie voor de prijsverschillen voor abonnementen op de datingsite is als volgt: Suikerooms en Suikertantes hebben wat meer te besteden. Wij vinden dat opmerkelijk. Betaling is mogelijk via de veilige betaalmethoden van iDeal, Mr Cash bancontact en Paypal.

Suikerarrangement app

Op het moment van deze review is er geen mobiele dating app van suikerarrangement.nl. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor mobiel en tablet en dus te bereiken via de webbrowser.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Suikerarrangement kortingsacties voor nieuwe leden. Bekijk de actuele kortingen van datingsites op de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Suikerarrangement.nl

Wanneer je bent voorzien van een suikeroom, suikertante, suikerneefje of suikernichtje, of je wilt geen gebruik meer maken van de datingsite dan raden wij je aan om je account op te zeggen. Je kunt je lidmaatschap opzeggen door een e-mail te versturen naar de helpdesk. Wanneer je dat doet zal je account door de klantenservice verwijderd worden. Wanneer je ingelogd bent kun je ook klikken op instellingen en dan op account opzeggen. Er loopt vanaf nu een verzoek bij de klantenservice om je profiel te verwijderen. Een verwijdering van je profiel is definitief en onherroepelijk. Alle gegevens worden uit de database verwijderd. Er vindt geen restitutie plaats van door het lid reeds voldane betalingen.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Een gedachte over “Suikerarrangement.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *