Speciale behoeften

Vegadates.nl

Vegadates.nl

1.9

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

0.5/5

Prijs

2.5/5

De datingsite Vegadates.nl is opgericht om mensen met een plantaardige levensstijl met elkaar in contact te brengen. Onder mensen met een plantaardige levensstijl wordt verstaan vegetariers, veganisten flexitariers en mensen die geinteresseerd zijn in een dergelijke levensstijl. Op de datingsite kun je zelf advertenties zetten en advertenties van anderen bekijken. De datingsite richt zich niet alleen op mensen die op zoek zijn naar een liefdesrelatie, maar is er ook voor mensen die met anderen willen reizen, netwerken of dingen willen ondernemen. Regelmatig organiseert Vegadates.nl ontmoetingsdagen waar jij andere leden in het echt kunt ontmoeten. Op het moment van deze review hadden ruim 6800 mensen zich ingeschreven op Vegadates.nl. Echter is niet bekend hoeveel actieve leden de datingsite heeft.

Betrouwbaarheid Vegadates.nl

De datingsite beschikt niet over keurmerken zoals het keurmerk veilig daten of de thuiswinkel waarborg. Wel heeft de datingsite een degelijke algemene voorwaarde waarin ook het privacy beleid uitgelegd wordt. Persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om de beleving van de gebruiker op de datingsite te verbeteren. Gegevens worden dus niet verstrekt aan derden. Enkel je IP adres wordt vastgelegd om gebruikers te kunnen blokkeren in geval van misbruik. De datingsite gebruikt te allen tijde de beveiligde https:// verbinding (SSL). Dit is een beveiligde verbinding die ervoor zorgt dat gegevens die worden ingevuld niet afgetapt, onderschept of uitgelezen kunnen worden.

Functionaliteiten op de datingsite bieden de mogelijkheid om gebruikers te blokkeren of (tijdelijk) zelf onzichtbaar te worden. Dit bevordert natuurlijk de privacy. Daarnaast worden contactgegevens nooit uitgewisseld om berichten naar elkaar te kunnen sturen. Vegadates beschikt over een anoniem berichtensysteem waarmee jij vrijblijvend en anoniem berichten kun uitwisselen met andere leden zonder dat je daarvoor je identiteit hoeft prijs te geven.

Inschrijven op Vegadates.nl

Om daadwerkelijk gebruik te kunnen maken van de functionaliteiten die Vegadates biedt, is het nodig om een profiel aan te maken. Dat kan gratis en vrijblijvend. Je vult je gebruikersnaam en persoonlijke gegevens in en je profiel wordt aangemaakt. Met een gratis profiel kun jij de basisfunctionaliteiten gratis en vrijblijvend voor 7 dagen uitproberen. De functionaliteiten zijn wel beperkt. Je kunt bijvoorbeeld maar 2 keer met iemand contact opnemen. Wil je meer? Dan moet je een betaald lidmaatschap afsluiten.

Kosten Vegadates.nl

Zoals beschreven kun je met een gratis profiel Vegadates 7 dagen gratis uitproberen. Wanneer je geen betaald abonnement afsluit word je slapend lid en kun je de functionaliteiten niet meer gebruiken. De kosten voor een betaald lidmaatschap met alle functionaliteiten (onbeperkt) zijn als volgt:

1 maand voor 15,95
3 maanden 9,95 per maand (totaal 29,85)
6 maanden 6.95 per maand (totaal 47,70)
12 maanden 4,95 per maand (totaal 59,40)

Betaling geschied in de veilige omgeving via iDEAL, PayPal of creditcard. Let op! Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Zeg dus ruim van te voren je lidmaatschap op, wanneer je niet meer verder wilt op datingsite vegadates.nl

Vegadates app

Op het moment van schrijven beschikt Vegadates niet over een dating app. Wel is de datingsite te gebruiken op smartphone en tablet via de webbrowser. Echter is de datingsite niet geoptimaliseerd voor mobiel. Daarom adviseren wij om de datingsite vanaf de computer of laptop te gebruiken.

Acties en kortingen

Vegadates heeft regelmatig kortingen en acties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Vegadates.nl

Wanneer je geen gebruik maakt van je account wordt dit automatisch onzichtbaar gemaakt als je meer dan 6 maanden niet hebt ingelogd op Vegadates. Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de datingsite raden wij je altijd aan om volledig uit te schrijven. Dit kan door in te loggen en vervolgens naar mijn profiel te gaan. Klik dan op profiel verwijderen. Vegadates verwijdert nooit al je gegevens uit hun database. Je gebruikersnaam, e-mail adres en de door verstuurde berichten worden bewaard. Terugbetalingen van nog openstaande abonnementen / lidmaatschapsbedragen is niet mogelijk.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

2 gedachten over “Vegadates.nl

  • superleuk, een datingsite voor vega’s en vegans. Fijne mensen schrijven zich in, werkelijk waar.
    Alleen je krijgt vaak berichten van spammers, en in de emailmelding krijg je niet te zien van wie je een bericht in je inbox hebt gekregen. waardoor je dus steeds in gaat loggen om vervolgens teleurgesteld te worden door het resultaat. Maakt dat ik gewoon maar niet meer inlog na verloop van tijd.
    De helpdesk is zo kut dat ‘ie eigenlijk niet bestaand is: er wordt simpelweg niet gereageerd op klachten of hulpverzoeken.

  • Tsja, doordat er snel betaald moet worden heeft Vegadates haast geen actieve gebruikers. Het financi?le plan van de eigenaar staat blijkbaar hoger dan het date-belang der vegetari?rs..Er zijn niet veel gebruikers en bijna alle leden zijn gratis lid. Zij kunnen niets en doen dus ook niets. De kans op een reactie is zo uitermate klein. De meeste “actieve” profielen zijn dan ook van gebruikers die niet actief zijn maar zich hebben ingeschreven en na het weekje niet meer terug zijn gekomen. Dit toont zich mede door de korte, fotoloze profielen.

    Conclusie: Vegadates is het bezoeken niet waard. E?n ster voor de moeite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *