Speeddating

Aboutlove.nl

Aboutlove.nl

2.2

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

2.0/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

1.0/5

Speeddating site aboutlove.nl is een datingsite waar je kunt reserveren voor een speeddate. Single mannen en vrouwen ontmoeten elkaar in een gezellige ambiance en krijgen 5 minuten de tijd om kennis met elkaar te maken. Je kunt bij je eerste ontmoeting namelijk al binnen hele korte tijd oordelen of je iemand beter wilt leren kennen. Je ontmoet op een avond tussen de 15 en 20 singles. Op het moment van deze review organiseert Aboutlove.nl verschillende speeddating events voor zowel hetero als homo vanaf 20 jaar en tot 40 jaar. Speeddaters worden ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieen zodat je altijd iemand van je eigen leeftijd treft. Lees meer over: wat is speeddaten?

Betrouwbaarheid Aboutlove.nl

Op Aboutlove.nl reserveer je slechts voor een speeddating event. Als er onverhoopt geen match voor je tussen zit, is de volgende speeddate voor jou gratis! Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de speeddate verzet naar een andere datum. Kun je dan niet, dan krijg je het geld terug. Een dag na je speeddate ontvang je een lijst per e-mail waarin je kunt zien hoeveel ja andere singles bij jou naam zette.

Inschrijven op Aboutlove.nl

Voor elke deelname aan een speeddate is het nodig om te reserveren. Je kunt gratis je reservering wijzigen tot twee dagen voor de speeddate. Inschrijven kan gemakkelijk door via de pagina een evenement aan te klikken en vervolgens op reserveren te klikken. Je geeft aan of je man of vrouw bent en vervolgens vul jij je naam, e-mail adres en telefoonnummer in. Deze gegevens worden gebruikt voor communicatie tussen aboutlove en jou. Nadat jij hebt ingestemd wordt de informatie ook aan je matches gegeven.

Kosten speeddate Aboutlove.nl

De kosten voor een speeddate event zijn 20 euro per speeddate. Als je tijdig reserveert ontvang je 5 euro korting. Betaling is mogelijk via iDeal. Kun je dat niet? Dan zijn er meer mogelijkheden. Neem daarvoor contact op met de klantenservice.

Mobiele speeddate app

Op het moment van deze review beschikt speeddating site aboutlove.nl niet over een mobiele app. Dat is ook niet relevant voor de dienst. De pagina is wel te gebruiken op tablet en mobiel via de webbrowser.

Acties en kortingen

Reglematig heeft Aboutlove speeddating acties en kortingen. Houd voor de actuele kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina in de gaten.

Uitschrijven op Aboutlove.nl

Je reservering annuleren kan gratis tot 2 dagen van te voren. Als je eenmaal hebt deelgenomen zit je niet aan een abonnement vast.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

6 gedachten over “Aboutlove.nl

  • Leuke ervaring! Krijg steeds meer de smaak te pakken!

  • Wat een superavond heb ik gehad bij About Love! Alles goed geregeld, leuke dates, sfeervolle locatie en een paar matches. Top!

  • speeddaten is allemaal doorgestoken kaart.
    Voor mij nooit meer. Zonder van je geld.

  • Wordt niet heel vaak iets georganiseerd maar als je het doen is het altijd tot in de puntjes geregeld! Speeddating is gewoon leuk om een aantal keer in je leven te hebben gedaan.

  • Leuke avond gehad. Bedankt!

  • Jammer dat er weinig georganiseerd wordt. Zou graag elke week wat doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *