Speeddating

Flitsdate.nl

Flitsdate.nl

2.6

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

2.0/5

Datingsite Flitsdate.nl is een speeddating site waar singles van 20 tot 65 jaar terecht kunnen voor speeddating. Op Flitsdate schrijf jij je in voor een speeddate avond waar je leeftijdsgenoten live ontmoet en op een aangename manier kennis maakt in sfeervolle uitgaansgelegenheden. Speed dating site Flitsdate bestaat al 12 jaar en is naar eigen zeggen de grootste speeddatespecialist van Nederland. Speeddates door Flitsdate worden voornamelijk georganiseerd in grote steden als zoals Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Maastricht, Breda en Den Bosch. Lees hier meer over: wat is Speeddaten?

Betrouwbaarheid Flitsdate.nl

Flitsdate is een uiterst betrouwbare datingsite waar je de garantie hebt dat je voldoende singles ontmoet en zelfs een matchgarantie krijgt. Wanneer er niet voldoende inschrijvingen zijn om jou van genoeg keuze te voorzien, verplaatsen ze de speeddate avond naar een andere datum. Bij Flitsdate heb je een match als beide singles, na het 3 minuten durende gesprek, ja hebben ingevuld op een matchkaart. Je krijgt daar binnen 24 uur bericht over. Als jij bij niemand Ja hebt ingevuld, kun jij je gratis inschrijven op het volgende speeddate event.Overigens worden door Flitsdate.nl enkel jouw voornaam en e-mail adres verstrekt aan matches waarop jij ja hebt ingevuld. Dit om jouw privacy te waarborgen. Of jouw gegevens in een versleutelde databank zitten, of wat er verder mee gebeurd is niet bekend. Dit is een reden om kritisch te zijn op Flitsdate.nl. Er zijn op moment van deze review geen gevallen van misbruik bekend.

Inschrijven op Flitsdate.nl

Voordat je een speeddate event van Flitsdate bezoekt is het vereist om je in te schrijven. Dat kan gemakkelijk en snel via de datingsite. Je ziet hier ook welke gegevens zichtbaar zijn voor andere speeddaters. Vervolgens kun je in de agenda kijken welke speeddate datums gepland zijn en je kunt inschrijven op een avond (meestal ’s avonds) en locatie bij jou in de buurt.

Kosten voor een speeddate

Bij een aanmelding zit je, in tegenstelling tot bij veel traditionele datingsites, niet direct vast aan een abonnement. Deelnemen aan een speeddating event van Flitsdate kost op het moment van deze review 31 euro per avond. Je krijgt hiervoor 20 singles te spreken en je kunt gedurende 3 minuten kennis maken. Een dag later ontvang je ook nog de naam en e-mailadres van eventuele matches die jij hebt gescoord. Betaling verloopt via automatische incasso (eenmalige machtiging), iDeal (kost 1 euro extra) en directe bank overschrijving (ook 1 euro extra).

Acties en korting op Flitsdate.nl

Regelmatig heeft Flitsdate kortingsacties. Daarnaast kun je 5 euro korting krijgen wanneer jij een vriend of vriendin van het andere geslacht ook opgeeft op Flitsdate.nl. Blijf op de hoogte van actuele kortingen voor speeddating via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Mobiele Flitsdate app

Op het moment van deze review beschikt speeddating site Flitsdate.nl niet over een mobiele app. Een app is echter ook niet relevant in deze categorie. De pagina is wel te gebruiken op smartphone en tablet via de webbrowser.

Uitschrijven op Flitsdate.nl

Omdat je niet vast zit aan een abonnement is uitschrijven niet nodig. Nadat je een Speeddate event hebt bezocht krijg je binnen 24 uur reactie van Flitsdate over eventuele matches. Daarmee is de dienst afgerond en er zullen verder geen acties volgen. Uitschrijven van de eventuele nieuwsbrief die je per mail krijgt, is mogelijk door onderaan de mail op de link te klikken en je af te melden voor e-mail verkeer.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

83 gedachten over “Flitsdate.nl

  • Ik deed mee aan de online (corona-proof) versie. Toch een heel stuk lastiger om iemand in te schatten, maar helaas is het niet anders.
    Ik vind het jammer dat de avond niet wordt ingeleid met een welkom of een uitleg, je komt ‘koud’ binnen. Vijf minuten is een prima tijd voor en kort gesprek. Wel is het erg lang (1,5 uur) achter elkaar en zou het fijn zijn om tussendoor een pauze te hebben om wat te drinken te pakken of naar de wc te gaan.

  • ik deed mee aan online versie, mogelijk sinds de corona. Er waren slechts 7 mannen (!) En met eentje kon ik door technische problemen niet eens praten. Dus heel slecht waar voor mijn geld. Niet voor herhaling vatbaar.

  • Goede locatie, parkeergarage op 200 mtr,
    Organisatie prima, maar 3 min is aan de korte kant. Dan liever iets minder deelnemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *