Speeddating

Flitsdate.nl

Flitsdate.nl

2.6

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

2.0/5

Datingsite Flitsdate.nl is een speeddating site waar singles van 20 tot 65 jaar terecht kunnen voor speeddating. Op Flitsdate schrijf jij je in voor een speeddate avond waar je leeftijdsgenoten live ontmoet en op een aangename manier kennis maakt in sfeervolle uitgaansgelegenheden. Speed dating site Flitsdate bestaat al 12 jaar en is naar eigen zeggen de grootste speeddatespecialist van Nederland. Speeddates door Flitsdate worden voornamelijk georganiseerd in grote steden als zoals Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Maastricht, Breda en Den Bosch. Lees hier meer over: wat is Speeddaten?

Betrouwbaarheid Flitsdate.nl

Flitsdate is een uiterst betrouwbare datingsite waar je de garantie hebt dat je voldoende singles ontmoet en zelfs een matchgarantie krijgt. Wanneer er niet voldoende inschrijvingen zijn om jou van genoeg keuze te voorzien, verplaatsen ze de speeddate avond naar een andere datum. Bij Flitsdate heb je een match als beide singles, na het 3 minuten durende gesprek, ja hebben ingevuld op een matchkaart. Je krijgt daar binnen 24 uur bericht over. Als jij bij niemand Ja hebt ingevuld, kun jij je gratis inschrijven op het volgende speeddate event.Overigens worden door Flitsdate.nl enkel jouw voornaam en e-mail adres verstrekt aan matches waarop jij ja hebt ingevuld. Dit om jouw privacy te waarborgen. Of jouw gegevens in een versleutelde databank zitten, of wat er verder mee gebeurd is niet bekend. Dit is een reden om kritisch te zijn op Flitsdate.nl. Er zijn op moment van deze review geen gevallen van misbruik bekend.

Inschrijven op Flitsdate.nl

Voordat je een speeddate event van Flitsdate bezoekt is het vereist om je in te schrijven. Dat kan gemakkelijk en snel via de datingsite. Je ziet hier ook welke gegevens zichtbaar zijn voor andere speeddaters. Vervolgens kun je in de agenda kijken welke speeddate datums gepland zijn en je kunt inschrijven op een avond (meestal ’s avonds) en locatie bij jou in de buurt.

Kosten voor een speeddate

Bij een aanmelding zit je, in tegenstelling tot bij veel traditionele datingsites, niet direct vast aan een abonnement. Deelnemen aan een speeddating event van Flitsdate kost op het moment van deze review 31 euro per avond. Je krijgt hiervoor 20 singles te spreken en je kunt gedurende 3 minuten kennis maken. Een dag later ontvang je ook nog de naam en e-mailadres van eventuele matches die jij hebt gescoord. Betaling verloopt via automatische incasso (eenmalige machtiging), iDeal (kost 1 euro extra) en directe bank overschrijving (ook 1 euro extra).

Acties en korting op Flitsdate.nl

Regelmatig heeft Flitsdate kortingsacties. Daarnaast kun je 5 euro korting krijgen wanneer jij een vriend of vriendin van het andere geslacht ook opgeeft op Flitsdate.nl. Blijf op de hoogte van actuele kortingen voor speeddating via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Mobiele Flitsdate app

Op het moment van deze review beschikt speeddating site Flitsdate.nl niet over een mobiele app. Een app is echter ook niet relevant in deze categorie. De pagina is wel te gebruiken op smartphone en tablet via de webbrowser.

Uitschrijven op Flitsdate.nl

Omdat je niet vast zit aan een abonnement is uitschrijven niet nodig. Nadat je een Speeddate event hebt bezocht krijg je binnen 24 uur reactie van Flitsdate over eventuele matches. Daarmee is de dienst afgerond en er zullen verder geen acties volgen. Uitschrijven van de eventuele nieuwsbrief die je per mail krijgt, is mogelijk door onderaan de mail op de link te klikken en je af te melden voor e-mail verkeer.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

83 gedachten over “Flitsdate.nl

 • Gezellige maar vooral relaxte sfeer. Goed geregeld en de organisatoren zijn vriendelijk en geduldig.

  Heb een top avond gehad en kan dit zeker aanbevelen.
  En ik wist niet dat zoveel leuke single vrouwen in mijn regio wonen.

 • Afgelopen dinsdag weer gedaan nadat het 2 keer was verzet i.v.m. te weinig aanmeldingen van dames. Dat heb je helaas ooit maar dat is niet anders.

  Leuke avond gehad. Het was in “De zwarte doos” in Eindhoven wat een leuke sfeervolle locatie is. Het was goed georganiseerd. Ik kon goed merken dat de dame die het deed begeleiden en de deelnemers er veel zin in hadden. Dit keer duurde de dates 5 i.p.v. 3 minuten wat ik wel prettig vond. Wat leuke gesprekken gehad, helaas nog geen wederzijdse match maar wellicht bij een volgende keer.

 • Ondanks dat ik er geen match aan over heb gehouden vond ik het een super gezellige avond en heb veel gelachen. Strak georganiseerd met een relaxte sfeer. Drankje erbij inbegrepen, hapje tussendoor en gewoon hele leuke mensen ontmoet.
  Ik ga zeker voor een tweede poging.

 • Het heeft mij persoonlijk verder niets opgeleverd (in die zin dat er een “wederzijdse match” was), maar de ervaring was wel behoorlijk bijzonder. Het was ook best goed georganiseerd. Misschien doe ik het nog wel eens keer.

 • Boeiende avond. Meerdere interessante gesprekken gehad, leeftijden dames en heren leken aardig overeen te komen. Wel kleine ruimte met veel rumoer. Snelle mail de volgende dag en hapjes tussendoor. Dus al met al een dikke voldoende.

 • Leuke gezellige manier om kennis te maken met andere singles. Voor mij veel prettiger dan online.

 • Alleen als je tevreden bent, word je naar deze pagina gestuurd om een review te schrijven. Dus als je dit leest om mee te doen: alle negatieve reviews zijn hier niet geplaatst. Ik heb geflitsdate in Utrecht en dat was echt niet leuk. Geen hapjes, luide locatie, geen enkele match, maar 12 mannen op 15 vrouwen, dus je leerde niet veel mensen kennen. Naderhand “kon” je blijven, maar het restaurant was officieel al gesloten, dus het werd niet echt gewaardeerd als je wel bleef.

  Vorige keer was ik in Crown Plaza, Amsterdam. Daar heb ik 21 mannen gesproken en 7 matches aan overgehouden. Dat was heel gezellig en alledrie de pauzes waren er heerlijke borrelhapjes. Naderhand nog een paar uur gelachen aan de bar met een groepje mensen.

  Nadeel van alle evenementen van Flitsdate vind ik de leeftijdsindeling (als 27-jarige zoek ik een man boven de 30, maar ik val niet binnen de 30-45 categorie en voor mannen van 45 ben ik niet interessant). Daarnaast krijg je alleen een emailadres als je matcht en worden ze boos als je zelf telefoonnummers uitwisselt. Tenslotte kan ik er met mijn pet niet bij waarom het doorgaans op weekdagen wordt georganiseerd. Mensen komen net uit hun werk, zijn moe en moeten op tijd weg, omdat zee de volgende dag vroeg op moeten staan. Dezelfde ervaring heb ik gehoord van anderen.

  Op zaterdag is het daarom veel meer aan te raden, mensen zijn dan losser, uitgeruster en kunnen naborrellen. Ik ga denk ik nog wel een keer heen, maar dan wel weer in het weekend, dan zijn de groepen ook groter.

 • Eerst avond ging niet door maar twee weken later kon ik wel meedoen. Waren iets meer meiden dan mannen, waardoor de mannen af en toe pauze hadden. Dat was overigens prima want het ging erg snel allemaal. Ondanks dat ik zelf maar 4 x ja had ingevuld, had ik toch twee matches.

 • Leuk concept om nieuwe mensen te leren kennen. Leuk om keer mee te maken, maar zal niet snel nog een keer doen.

 • HET IS EEN GOED CONCEPT DAT JE HELPT ANDERE SINGLES OP EEN ONGEDWONGEN MANIER BETER TE LEREN KENNEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *