Speeddating

Speeddaten.nl

Speeddaten.nl

2.4

Algemeen

2.3/5

Gebruiksgemak

2.1/5

Leden

3.1/5

Mogelijkheden

2.7/5

Prijs

1.7/5

Op deze speeddating site kunnen single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie zich inschrijven voor speeddating events, borrels en single party’s. Speeddaten.nl is persoonlijk en betrouwbaar. Ontmoet op 1 avond in de buurt 15 tot 20 singles en ontdek middels een gesprek van 3 minuten of jij deze single vaker wilt spreken. Op deze manier maak je snel contact met veel verschillende mannen of vrouwen. Speeddaten.nl is overigens ook te bezoeken via 10sec.nl. Via deze pagina kom je ook op speeddaten.nl terecht en het is dus dezelfde datingsite.

Betrouwbaarheid van Speeddaten.nl

De eigenaars van Speeddating.nl staan met naam, toenaam en foto op de datingsite. Ze zijn broer en zus en dat maakt alles net wat persoonlijker en betrouwbaarder. Beide zitten inmiddels meer dan 10 jaar in het vak. Wanneer er niet voldoende inschrijvingen zijn op een speeddating event, dan wordt het verplaatst naar een andere datum. Zo ben je er zeker van dat je voldoende singles ontmoet om een keuze te kunnen maken. Zit er na het ontmoeten van 20 singles niets voor jou tussen? Dan kun je gratis inschrijven voor het volgende speeddating event. Zo wordt gegarandeerd dat jij waar voor je geld krijgt. Let op: Als jij je binnen 7 dagen nog niet hebt ingeschreven voor het volgende event, dan vervalt je dategarantie. Speeddaten.nl acht de kans op een match 91%. Speeddating geeft aan dat de gegevens die worden gevraagd alleen zichtbaar zijn voor jezelf. Een eventuele profielfoto die je upload, is alleen zichtbaar voor jouw matches.

Inschrijving op Speeddaten.nl

Via de homepagina van speeddaten.nl kun jij je inschrijven voor een speeddate event, een borrel of een single party. Dit kan onder het kopje reserveren. Je voert hier een aantal persoonlijke en contactgegevens in die Speeddaten.nl gaat gebruiken om aan jouw matches te verstrekken op het moment dat jullie beide ingestemd hebben om elkaar nogmaals te ontmoeten. Je krijgt na inschrijving een bevestiging van je reservering per e-mail.

Kosten Speeddaten

De kosten voor een speeddate zijn 27,50 euro per avond. Hiervoor krijg je dus een matchgarantie. Betaling is mogelijk via een eenmalige machtiging of via iDeal binnen een beveiligde en veilige betaalomgeving.

Mobiele Speeddaten app

Op het moment van deze review beschikt speeddating.nl niet over een mobiele app. Echter is dat ook niet heel relevant voor speeddating. De datingsite is wel te gebruiken op mobiel en tablet via de webbrowser.

Acties en korting op Speeddaten.nl

Regelmatig heeft Speeddaten.nl acties en kortingen. Blijf op de hoogte van de laatste acties en kortingen via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Speeddaten.nl

Wanneer jij hebt gereserveerd voor een event dan zit je niet direct aan een abonnement vast. Daardoor is uitschrijving niet echt van toepassing. Je kunt je wel uitschrijven voor e-mailverkeer door onderaan de e-mail op de link te klikken en je uit te schrijven voor e-mail.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

4 gedachten over “Speeddaten.nl

 • Algemeen

  1.5

  Gebruiksgemak

  2.5

  Leden

  3.5

  Mogelijkheden

  1.5

  Prijs

  0.5

  —Net onder t landelijk gemiddelde—
  ((nadat ik +/-30 avonden via verschillende momenten/steden/locaties/aanbieders/settings, meemaakte, heb ik n complete totaalindruk. als professional host snap ik ook goed wat deze groepsprocessen helpt/stoort))
  PRYS/KWAL- Dit is de duurste landelijke aanbieder; bij 8 m/v totaal, gaat event al door.. (€32 voor +/-1,5 u is teveel. weinig dates= kortere events)
  HOST- voldoende meestal, soms onnodig afwachtend. Placeren van daters vaak matig; niet optimaal over ruimte verdeeld (te dicht op elkaar= onnodig afgeleid door andere gesprekken) (pre covid met 4daters aan 1 klein tafeltje geplaatst; nogal een ‘massa is kassa’ gevoel). Blijkbaar geeft bedrijf geen goede instructies ivm placering aan zzper hosts (pas als ik hen erop aanspreek wordt men wakker). KL.service,ORGANISATIE- Dit Belgische bedrijf reageert vaak 1 dag later, niet inhoudelijk bij lastiger vragen(vaak algemeen). Data worden vrij vaak doorgeschoven bij onvoldoende deelnemers.
  Je ontvangt 1x een verzoek ivm invoeren matches, geen reminder. Er bestaat geen duidelijke deadline ivm keuzes invullen. +/-5 dagen na event ontvang je wel een matchoverzicht, dit is evt onvolledig. (degenen die invullen vergaten worden niet opnieuw benaderd via extra reminder)
  * 2 sterren omdat prijs/kwal. matig is/ eigenlijk te weinig deelnemers als gemiddelde/ onnodig rommelig.

 • Laatst op speeddate geweest bij speeddaten.nl, vond persoonlijk de speeddates bij lexa beter geregeld. Het enige jammere hieraan is dat speeddates bij speeddaten.nl er altijd wel zijn en overal in nederland. Die van lexa zijn er niet altijd en dan moet je soms ook nog een teringeind rijden.
  Al bij al wel leuke mannen maar ik geef de voorkeur aan lexa. Ook is het fijn dat je bij lexa een account hebt en achteraf de personen makkelijk kan opzoeken die op de speeddate zijn geweest.

 • Zeer slecht. IN PLATS VAN 15 DAMES HEB JE ER MAAR 5!!! GELIJK WEGGEGAAN. Nooi meer.

 • Laatst in Nijmegen mijn eerste date gehad. Heel erg goede begeleiding en erg persoonlijk allemaal. Er zat een match in en ik heb nu leuk contCt met een vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *