Vrouw zoekt man

Alleenstaande-moeders.nl

Alleenstaande-moeders.nl

3.4

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

3.5/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.5/5

Alleenstaande-moeders.nl is een dating website voor moeders die op zoek zijn naar een relatie.
De website is sinds 2011 actief en biedt dating per provincie en regio aan. Daarnaast zeggen ze alle profielen handmatig te controleren, zodat ze je een veilige date omgeving kunnen garanderen. De website ziet er heel netjes en georganiseerd uit met weinig overbodige kleuren, wat gelijk professionaliteit uitstraalt.

Alleenstaande-moeders.nl Betrouwbaarheid

De website ziet er heel erg sober maar ook bijzonder overzichtelijk uit. Ten eerste maken ze heel goed gebruik van een veilige SSL verbinding, waardoor al je gegevens optimaal beschermd zullen worden. Wat ook meteen heel erg opvalt en wat de makers van alleenstaande-moeders.nl heel erg goed hebben gedaan, is de informatie over veiligheid die op de beginpagina van de website staat. Daar waar men verteld dat er dagelijks vele nieuwe members zich inschrijven, wordt er ook meteen gewaarschuwd over het feit dat er scammers/oplichters zijn die net alsof op zoek zijn naar een nieuwe partner, maar eigenlijk gewoon uit zijn op het geld van een ander. Dit komt helaas vaker voor, maar wat zo goed aan alleenstaande-moeders.nl is, is het feit dat ze erg actief bezig zijn om dit soort mensen te weren. Zo geven ze meteen ontzettend goede tips voor veilig online daten. Ook zijn er een aantal dingen die de website voor jouw veiligheid doet:

 • Alle teksten en profielfoto’s worden door de klantenservice gecontroleerd
 • Je kunt zelf een verdacht profiel via de knop Rapporteren melden
 • Verdachte profielen worden meteen verwijderd

Een erg veilige omgeving waar je wat ons betreft met een gerust hart lid kunt worden. Nog een kleine, maar niet onbelangrijke opmerking. De site is van twee keurmerken voorzien. De eerste geeft de garantie dat ieder profiel handmatig gecontroleerd wordt en de tweede is het comodo hackerproof logo, wat je kortweg de garantie geeft dat je in een veilige en vertrouwde omgeving naar een date op zoek kunt gaan.

Inschrijven en inloggen Alleenstaande-moeders.nl

Links op de beginpagina zie je een lijstje staan met algemene voorwaarden, Privacy statement etc. Als je op het onderste linkje in dat vak klikt (sitemap) kom je via een andere pagina bij een lijst waar je alle aanwezige links kunt vinden. Daar staat ook de optie Direct Inschrijven. Klik hierop en je gaat direct naar de pagina waar je een profiel aan kunt maken.

Daar kun je een e-mailadres invoeren en een nickname bedenken. Vervolgens kun je een wachtwoord kiezen en vul je je geboortedatum in. Daaronder nog even aangeven of je een man bent die op zoek is naar een vrouw, een vrouw bent die op zoek is naar een man, een man die een man zoekt of een vrouw die een vrouw wil ontmoeten. Daarna klik je op de blauwe knop gratis en snel inschrijven, waarmee je gelijk ook akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy gaat. Je zult een mailtje ontvangen met een activatielinkje. Als je daarop hebt geklikt, ga je meteen door naar de website en kun je je profiel verder in gaan vullen. Let er wel op dat deze e-mail ook in je spamfolder terecht zou kunnen komen, dus als je hem niet hebt, kijk daar dan even.

Op de profielpagina kun je een zeer uitgebreid profiel van jezelf opgeven. Zo kun je alles over je uiterlijk vertellen, kun je je lifestyle gegeven invoeren en een stukje over jezelf vertellen. Ook zijn er twee vakken waar je je positieve en je negatieve eigenschappen in kunt voeren. Dit zijn we nog niet vaak tegengekomen, je kunt dus bijzonder eerlijk over jezelf zijn, wat veel sneller voor een passende date zal zorgen. Verder is er nog aan te geven wat je toekomstplannen zijn en uiteraard is er een stukje waar je je ideale partner kunt omschrijven. Een zeer uitgebreid profiel dus, waarmee alleenstaande-moeders.nl behoorlijk veel goede punten binnen weet te halen.

Kosten Alleenstaande-moeders.nl

De kosten die je bij alleenstaande-moeders kwijt bent bij een full membership zijn als volgt:

 • 1 maand – 24,95
 • 3 maanden – 38,85
 • 6 maanden – 59,70
 • 12 maanden – 83,40

De voordelen bij een full membership zijn:

 • Berichten kunnen versturen en ook lezen
 • (webcam) chat met andere leden
 • Je kunt zien wie er op jouw profiel gekeken heeft
 • Je kunt zien wie er een Full membership heeft
 • Je kunt alle profielen bekijken
 • Je kunt alle foto’s bekijken

Alleenstaande-moeders.nlApp

Er is geen app voor deze datingsite verkrijgbaar. Wel is de datingsite volledig geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik. Je kunt dus gemakkelijk in je browser van je mobiele telefoon of tablet gebruik maken van Alleenstaande-moeders.nl.

Nieuws en kortingen Alleenstaande-moeders.nl

Zie voor de laatste acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Alleenstaande-moeders.nl

Om je uit te schrijven, dien je na in te zijn gelogd naar Instellingen te gaan. Deze optie vindt je in de oranje balk, vrijwel helemaal bovenaan op de beginpagina, waar ook alle andere menu knoppen te vinden zijn.

Vervolgens kun je in het menu links de optie Verwijderen klikken. Op deze pagina kun je uitgebreid invullen waarom je niet langer lid van alleenstaande-moeders wilt zijn. Ook zijn er een aantal vooraf aangegeven opties die je heel eenvoudig aan kunt vinken.

Ben je er niet helemaal zeker van dat je echt uitgeschreven wilt worden? Dat is geen enkel punt, want er is namelijk ook een optie waarmee je je inschrijving tijdelijk stil kunt zetten.

Deze knop is boven Verwijderen te vinden. Kies je hiervoor, dan wordt je account tijdelijk op pauze gezet. Wanneer je denkt weer actief te willen worden, kun je dat hier heel eenvoudig weer aangeven. Om je account te deactiveren hoef je slechts je wachtwoord in te vullen en op de groene knop te drukken, meer is er niet nodig. Mocht je je later alsnog volledig af willen melden, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Denk er wel aan dat wanneer je een abonnement hebt afgesloten, je de kosten niet terug zult krijgen. Dat is iets wat veel mensen nog weleens willen vergeten. Dus zorg ervoor dat je het aan het einde van de al betaalde abonnementskeuze doet.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

12 gedachten over “Alleenstaande-moeders.nl

 • Op zich een leuke site. Ik heb eerst 1 maand rond gekeken en kreeg diverse berichten. Toen maar eens betaald om ook te reageren. Wat denk je? geen reacties meer. Abbo verlopen. mailbox weer vol.
  Grote kolder. Niet aan beginnen. En de meeste vrouwen daar hebben niet eens kinderen….

 • Er zaten interressante vrouwen bij…maar je kunt alleen maar contact leggen als men betaald.Op zich niets mis mee, maar dan moet je het wel kunnen missen.Het laagste abonnement is maar ? 30,00…maar dat gaat af van het wekelijkse budget..waarvan ik moet leven met 3 kids.Simpelweg niet betaalbaar.Ik heb een prrpay versie als suggestie gedaan.Nu ruim een week later heeft men niet eens de moeite genomen…mijn mail te beantwoorden. Jammer voor de mogelijke leuke vrouwen..maar voor mij houdt het hier op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *