Dating Acties

Lexa Date Days

Lexa heeft de meeste manieren om te daten en dat laten ze zien in de maand Januari! Bij Lexa kun je daten via je pc, laptop en mobiele telefoon, maar sinds kort ook op Single Events en zelfs op je smartwatch! Om al deze mogelijkheden te promoten heeft Lexa.nl van 1 t/m 21 januari een nieuwe actie, de Lexa Date Days.

Tijdens de Lexa Date Days kunnen nieuwe leden van Lexa.nl 3 dagen lang alle functies van een full membership bij Lexa.nl GRATIS proberen! Daarnaast maak je, als je je snel inschrijft, kan op fantastische prijzen. Elke dag worden smartwatches, smartphones, tablets, memberships en Single Event vouchers verloot onder de members die zich op die dag hebben ingeschreven. Zo kun je niet alleen ervaren hoe het is om online te daten op Lexa, maar je kunt er ook nog leuke prijzen mee winnen! Klik op onderstaande banner om je direct aan te melden.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?