Dating nieuws

3 tips om de foute man te herkennen

foute_man_dating

Het is aanstekelijk en interessant, de single vriendinnen die actief zijn in de wereld van de online dating sites. Online daten is in deze opzet vergelijkbaar met Thailand, te omschrijven als ranzig, buitengewoon, fascinerend en verleidelijk. Chaotisch en impulsief als ze zijn, roepen ze vaak dat ze stoppen en nooit meer online daten, Echter, plotseling begint het gevoel weer en is de verleiding niet te weerstaan. Voordat je het weet schreeuwen ze weer uit hoe fascinerend het is. Voor de buitenstaander is het genieten van alle verhalen en ze krijgen alle sappige details die zich afspelen binnen deze wondere wereld mee.

Nieuw fenomeen

Mede doordat ik al enkele jaren anekdotes aanhoor, heb ik een nieuw fenomeen ontdekt in de online dating community. Het is er een die voor de dames moeilijk is om te weerstaan. De heren binnen dit fenomeen (ook wel bekend als de foute man) zijn geslepen en hun geraffineerde methoden zijn lastig te ontcijferen.

Hij stuurt berichten als je kwetsbaar bent

De man voelt het namelijk feilloos aan wanneer je thuis (alweer) met een hopeloos gevoel alleen op de bank zit, met je pyjama en sloffen aan. Feilloos voelt hij aan wanneer je twijfelt om toch een wijntje voor jezelf in te schenken, na deze fantastische klote dag. Hij weet exact op welk moment jij omkomt in zelfmedelijden en ondertussen slechte series op TLC kijkt. Op het moment dat jij zwak bent, wordt er toegeslagen: Je iPhone rinkelt en je ontvangt een pushbericht van Tinder of Paiq. Nog voordat jij en je heldere geest dit kunnen relativeren, ben je tot diep in de nacht berichten aan het sturen tot aan jullie eerste afspraakje.

Hij slaapt bij jouw thuis

Uiteraard zijn het juist die mannen tijdens jullie afspraakje exact de goede dingen weten te vertellen en de conversatie lopende weten te houden. Het zijn de heren die weken bij je blijven hangen en keer op keer aanbieden om vooral bij jou te blijven slapen. Bij jou is het namelijk schoner, beter opgeruimd en het ligt precies op de route naar zijn job. Begrijpelijkerwijs geef je geen kick en je gaat mee in zijn verhaal. Daarnaast zijn het ook juist die heren die als sneeuw voor de zon verdwijnen en daarna ontraceerbaar lijken te zijn.

Foute mannen vind je op gratis datingsites en bijvoorbeeld bij casual dating. Op datingsites als Lexa en Parship heb je minder kans om de foute man te daten.

Hij geeft geen geld uit aan ontbijt

Wat na diepgaand onderzoek ook blijkt is dat deze heren geen euro spenderen aan ontbijt. Fruhstuck is toch de meest nutteloze en vervelende maaltijd van de dag. Voor nutteloze maaltijden, zonder een grote lap vlees, geef je namelijk ook geen geld uit. Wanneer de heren genoeg hebben van jouw graanproducten, wippen ze verder naar het volgende slachtoffer.

BE AWARE!

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?