Dating nieuws

3 tips voor succesvol online daten

dating tips online datingsites

Online dating is een vak apart en verloopt vaak op een hele andere manier dan bijvoorbeeld wanneer het eerste contact in een kroeg of op je werk. Deze tips helpen je verder om het beste uit je datingsite account te halen:

Plaats een mooie foto

Want op die manier val je op. Je profiel is jouw visitekaartje in de online dating wereld. Dus als je wilt opvallen tussen die talloze singels, plaats dan een mooie foto van jezelf. Spontaan, creatief of kunstzinnig: jij mag uiteraard zelf kiezen. Tip: foto’s van hobby’s en sporten doen het vaak goed.

Gebruik de ‘match’ tool

Op elke datingsite heet de functie anders, maar in de regel komt het op hetzelfde neer; de datingsite stuurt je regelmatig willekeurige profielen die aansluiten bij jouw wensen. Wie weet vind jij zo jouw perfecte match!

Een datingsite met ‘perfect match’ tool is bijvoorbeeld www.weetwiejedate.nl

Heb het lef om contact te maken

Zodra je een single hebt gevonden die jou wel aanspreekt, kun je op diverse manieren contact maken met deze aantrekkelijke single. Stuur een prive bericht, maak gebruik van de chatfunctie of doe het op een andere manier. Kies in ieder geval de manier die helemaal bij jou past.

Succes singles!!!

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?