Dating nieuws

46% van de vrouwen fantaseert over een ander

dating second love

Als je denk dat jouw wederhelft tijdens de seks alleen aandacht voor jou heeft, dan heb je het bij het verkeerde eind. Bijna de helft van de vrouwen denkt tijdens de daad aan een ander, zo blijkt uit onderzoek van Lovehoneyzou.

Cijfers

Uit onderzoek van seksspeeltjesfabrikant Lovehoneyzou blijkt dat wel 46 procent van de geinterviewde dames en 42 procent van de geinterviewde heren tijdens de seks een fantasie hebben over een ander persoon.

Buiten bereik

Tevens werd gevraagd waarover mannen en vrouwen fantaseren. De verrassende conclusie is dat wij fantaseren over mensen die buiten ons bereik liggen. Vrouwen fantaseren bijvoorbeeld over een hollywoodster, iemand in de sportschool of een leuke collega op het werk.

Seks op het werk

Laatst gaven we jou 7 tips over daten met je collega. Nu blijkt uit dezelfde enquete dat acht procent van de vrouwen de liefde bedreef met haar leidinggevende. Van de mannen was dit bij slechts twee procent het geval.

Zou jij ook wel eens een ander willen? Kijk dan eens op onze casual dating pagina met onder andere seconlove en victoria milan.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?