Dating nieuws

5 lente t(r)ips om te daten

dating picknick romantisch

Je kent het wel, je hebt al verschillende keren een date gehad in een restaurant, bar of bioscoop. Nu het zonnetje wat langer blijft schijnen is het de hoogste tijd dat jij en je geliefde lekker van het weer gaan genieten tijdens je date, vinden jullie waarschijnlijk allebei. Maar wat gaan we doen? Datingsites.nl heeft je 5 t(r)ips!

Samen in een bootje

Nu het niet meer zo vroeg donker is en het iets warmer lijkt te worden, zijn er veel meer mogelijkheden om leuk te daten, dan tijdens de -veel te lange- winter. Huur op een zonnige zaterdag eens een boot! Een fles wijn en de nodige proviand zal jullie middag / avond tot een van de meest romantische avonden ooit maken!

Toerist in eigen land

Wellicht is het op jullie tweede date eens leuk om iets actiefs / sportiefs te doen. Het beste kun je het simpel houden: Maak samen lekker een wandeling door de bossen of trek eens rond door de stad. Middels goede gesprekken tijdens het lopen leer je elkaar iets beter kennen. Omdat je niet tegenover elkaar zit en elkaar aankijkt, voel je je wat losser en meer vrij. Ook is het prettig dat de aandacht en focus niet constant op elkaar ligt. Neem een gezellige en mooie route over het strand, langs de grachten, of door het bos.

Dansen in de zon

Zijn jullie beide wel party beesten? Kies voor een leuk voorjaarsfestival en neem je date als verassing met je mee! Je moet er wel even achter zien te komen of je date ook wel van een feestje / festival houdt.. Jullie hebben een heerlijke dag samen!!

Zon & zee

Zijn jullie meer relaxte types? bezoek dan een gezellige beachclub, dat kan bijvoorbeeld in Scheveningen aan de boulevard. Niets is zo romantisch als samen genieten van een drankje en mensen kijken vanuit een zitzak in de zon.

Romantische picknick

Neem het tafellaken van je moeder mee en spreid het kleedje uit. Lekkere hapjes en drankjes zorgen voor een super romantische middag / avond. Je date zal verrast zijn! Zoete tip: elkaar verse aardbeien met slagroom voeren.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?