Dating nieuws

Date een golfer!

golf_dating

Welke criteria vind jij het belangrijkste op een datingsite wanneer jij je ideale man najaagt? Sportief en ondernemend, dat vinden wij ook leuk! Echter, met de strubbelingen van Tiger Woods nog vers in ons geheugen, staat golfen niet op nummer 1?

Guilty pleasure

Volgens datingsite Match.com zijn (geloof het of niet) de mannen die golfen het meest aantrekkelijk voor vrouwen. Ruim 7.000 vrouwen zoeken maandelijks minstens een keer op de term golf aldus de bekende datingsite uit Amerika. Mannen die aangeven golf wel interessant te vinden worden maar liefst 33% vaker bekeken dan mannen die dit niet in hun profiel hebben aangegeven. Golfende mannen zijn klaarblijkelijk uiterst aantrekkelijk.

All about the money?

In een poging om dit fenomeen te verklaren zegt datingsite Match.com het volgende: Golf staat bij veel mensen bekend als een sport voor rijke mensen die ook nog eens goed gemanierd zijn. Daarnaast is het een sport die bijna nooit alleen wordt beoefend, golfers zijn doorgaans erg sociaal en hebben een passie? Voor Amerikaanse vrouwen is dit blijkbaar uiterst aantrekkelijk. De misstappen van onze vriend Tiger Woods zijn daarbij minder belangrijk.

Bron: Match.com

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?