Dating nieuws

Datingsites.nl presenteert: Single Events

single events koken

Vanaf heden vergelijkt datingsites.nl ook organisatoren van Single Events. Tijdens een single event gaat een groepje singles een leuke activiteit ondernemen. Ondertussen is er tijd om op een vrijblijvende en ongedwongen manier kennis met elkaar te maken. Veel grote online dating sites zoals Lexa en Relatieplanet breiden hun dating activiteiten uit door naast online dating ook single events te organiseren.

Wandelen, sporten of een kookworkshop

Single events worden in verschillende vormen georganiseerd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een kookworkshop te volgen, aan een wandeling deel te nemen of gezellig samen te sporten. De prijzen van single events vari?ren nogal. Een single event kan al vanaf 10 euro per deelname, maar er zijn ook organisatoren die meer dan 45 euro vragen.

Anders dan speeddating

Eerder werden ook reviews geschreven over organisatoren van speeddating events. Toch is speeddating heel anders dan Single Events. Bij speeddating ontmoet je zoveel mogelijk mensen binnen 1 uur. Men heeft een kort kennismakingsgesprek van hooguit 5 minuten en wanneer beide singles vaker contact willen met elkaar, worden telefoonnummers uitgewisseld. Tijdens Single Events heb je ruim de tijd voor elkaar. Je kunt met een groepje van 8 tot 20 singles rustig met elkaar praten en elkaar direct beter leren kennen.

Slagingskans

Single events zijn voornamelijk in trek bij de doelgroep vijftig plussers. Echter zijn er ook veel veertig jarigen die deelnemen aan single events. Het ijs is tijdens een single event snel gebroken door de activiteit die er gedaan wordt. Veel mensen vinden dit een prettige manier van dating. Bij hun is de slagingskans dan ook vele malen groter dan via online dating.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?