Dating nieuws

De beste serieuze datingsites!

Je hebt jezelf misschien al bij een paar datingsites aangemeld, maar hebt hier nog geen succes uit gehaald. Dit omdat je bij sommige datingsites nepaccounts bent tegengekomen of omdat de datingsite waar je je hebt ingeschreven niet de leden heeft die jij zoekt. Ben je op zoek naar een serieuze relatie? Dan zit je hier goed, want deze blog lees je wat de beste datingsites zijn voor een serieuze relatie. Op deze datingsites ontmoet je veel leden die op zoek zijn naar een serieuze relatie en dus de meeste kans hebt op succes! 

Parship – de nummer 1 in serieuze relaties

Parship is een van de beste serieuze datingsites. Zoals de slogan al zegt: de nummer 1 in serieuze relaties. Ruim 1 op de 3 leden heeft succes in de liefde.

Hoe komt het nou dat zoveel leden succes hebben in de liefde? Parship geeft aan dat dit komt door het wetenschappelijke gebaseerd matchingproces. Doordat dit matchingproces op basis van je karakter en voorkeuren wordt gedaan, vind je leden die echt bij je passen. Door dit systeem vind je binnen een paar minuten al leden die bij je passen en zelfs meteen een berichtje kan sturen.

Dus ben je op zoek naar een serieuze relatie en heb je geen zin om weer honderden profielen door te gaan? Dan is Parship iets voor jou!

Elitedating

Elitedating is speciaal voor hoogopgeleide singles die een serieuze relatie zoeken. dus ben jij op zoek naar een serieuze relatie met iemand die ook veel waarde hecht aan bijvoorbeeld carriere? Dan is Elitedating iets voor jou! Bij Elitedating melden zich wekelijks meer dan 1500 nieuwe singles zich aan.

Net zoals Parship maakt Elitedating gebruik van een uitgebreid matchingsysteem. Hierdoor wordt je gematcht met leden die echt bij je levensstijl en voorkeuren passen. Door deze voorstellen te krijgen zoek je misschien op leden die je anders had overgeslagen.

Ben je hoogopgeleid en ben je op zoek naar een serieuze relatie? Het inschrijven bij Elitedating is gratis!

Relatieplanet

Met ruim 1.6 miljoen leden is Relatieplanet de populairste datingsite in Nederland. Relatieplanet is al ruim 10 jaar op rij de beste en populairste datingsite van Nederland. Op Relatieplanet vind je leden die bij je passen door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten. Zo kan je binnen een paar klikken en minuten al leden vinden die bij je passen. Zie je iemand die leuk vind? Dan kan je degene bij een betaald lidmaatschap direct een berichtje sturen.

Lukken dingen niet helemaal op de site? De klantenservice is elke dag 12 uur lang bereikbaar. Het fijne hieraan is dat ze ook nog eens super behulpzaam zijn en snel antwoorden.

Lexa 

Lexa is een van de grootste datingsites in Nederland. Op Lexa kan je snel singles vinden in je eigen omgeving. Super fijn, want hoe vaak zie je iemand leuks maar woont degene ver weg!

Lexa is een serieuze datingsite waarop al veel anderen al liefde hebben gevonden. Toch nog een beetje spannend? Op Lexa kan je erg veilig daten. Zo worden alle profielen op de datingsite handmatig gecontroleerd waardoor de kans op nepprofielen klein is. Ook kan je je eigen anonimiteit zelf in de hand hebben door je profiel alleen zichtbaar de maken voor singles waarin jij interesse hebt. Dit kan handig zijn wanneer je niet wil dat iedereen in je omgeving weet dat je op een datingsite zit. Lexa organiseert ook vaak leuke uitjes voor leden, zo kan je degene toch op een leuke en vrijblijvende manier ontmoeten.

50plusmatch

50plusmatch is de meest serieuze en beste datingsite voor 50-plussers. Zo heeft de datingsite al verschillende prijzen/awards ontvangen van het televisieprogramma’s Kassa en Radar. Ook werd 50plusmatch super goed getest door de Consumentenbond en heeft 50plusmatch de Thuiswinkel Award gewonnen. Al deze prijzen en awards van onafhankelijke partijen geeft aan dat het een hele serieuze datingsite is waarop je met een gerust hart kan inschrijven.

Naast al deze prijzen heeft 50plusmatch een erg actief ledenbestand. Zo worden er per jaar meer dan 6 miljoen berichten onderling gestuurd. Vind je het dus moeilijk om iemand aan te spreken? Bij 50plusmatch is de kans groot dat jij wordt aangesproken en dus niemand hoeft aan te spreken, super luxe! 

Pepper

Pepper pakt de term online daten anders aan dan alle andere datingsites. Zo heb je bij Pepper niet een saai profiel met super veel tekst, maar kan je super creatief zijn door zelf een collage te maken. Foto’s zeggen immers meer dan 1000 woorden en hoe leuk is het om jezelf te omschrijven met foto’s! Je kan kiezen om je collage te maken op basis van je eigen foto’s, een selfie of foto’s van het internet. Op deze manier kunnen andere leden in 1 blik je persoonlijkheid zien en kan het zijn dat je sneller aangetrokken wordt tot iemand.

Super leuk dus wanneer je naar iets op zoek bent dat anders. Inschrijven en het maken van een collage is bij Pepper zelfs helemaal gratis!

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?