Dating nieuws

Een Affaire beginnen

Lijkt het jou ook interessant om een affaire te hebben? Zit je huidige relatie in het slop of is monogamie gewoon niet helemaal aan jou besteed? Op het internet vind je tal van blogs, tips en trics om jouw relatie, die misschien even niet zo heel lekker gaat, weer uit het slop te trekken. Helaas voor vele is dit wellicht niet wat ze willen horen. Ze willen juist meer informatie hebben over het hebben van een affaire.

In Nederland zijn er tal van websites beschikbaar waar je terecht kunt voor een spannende affaire naast je huidige relatie of huwelijk. Een van de meest bekende is bijvoorbeeld Secondlove.nl, hier vind je een tweede liefde.

Middels deze blog willen wij je wat tips geven over hoe je een affaire het beste kunt starten. Een van de meest belangrijkste tips die we eigenlijk kunnen geven is, spreek niet thuis af. Je hebt in tal van films gezien dat iemand betrapt wordt in zijn of haar eigen huis. Dit wil je natuurlijk kosten wat het kost voorkomen. Hierbij kunnen we meteen aangeven dat het wat ons betreft verstandig is om iemand niet te dicht bij je huidige woonplaats te zoeken. Zo verklein je het risico om diegene in de supermarkt tegen het lijf te lopen. Wat een ongemakkelijk moment kan veroorzaken.

Zorg daarnaast er voor dat je altijd een goed alibi hebt als je “op pad” gaat. Als je van te voren al nagedacht hebt over je verhaal komt dit er een stuk zelfverzekerder en geloofwaardiger uit.

Ook indien je via het internet aan het daten bent zijn er tal van tips. Maak bijvoorbeeld altijd gebruik van de berichtenservices van de datingsite en geef je telefoonnummer niet zomaar af. Zo voorkom je dat je partner jouw appjes of mailtjes leest. De volgende gouden regels is; wis altijd je geschiedenis. Niets roept meer argwaan op dan een datingsite in je geschiedenis of een die nog open staat.

Als laatste willen we je nog meegeven altijd alert te blijven. Wordt niet laks in je gedrag want dit zal er voor zorgen dat je een keer door de mand valt, wat natuurlijk het einde van je relatie zal betekenen. Mocht je na deze tips nog een datingsite willen proberen, probeer dan eens NovaMora.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?