Dating nieuws

Een ‘rebound’ relatie is niet altijd goed voor je, waarom?

datingsites rebound relatie

Liefdesverdriet is verschrikkelijk. Om dat snel te vergeten, kiezen zowel mannen als vrouwen, vaak kort na het verbreken van hun vorige relatie, voor een nieuwe relatie. Echter, overhaast een relatie met iemand anders aanknopen met als enige reden dat jij je vorige liefde snel vergeet, is niet altijd een goede keuze. Never let loneliness drive you in the arms of someone you don’t belong to? En dit is waarom:

Eenzaamheid

Vlak na een gesneuvelde relatie verdrink je haast in eenzaamheid en zelfmedelijden, maar om nu direct met de eerste de beste die voorbijkomt een relatie te beginnen, is vaak tijdverspilling. Het is op dat moment natuurlijk prettig om je welverdiende aandacht te krijgen, maar die aandacht wil je toch graag van de persoon waar die je in werkelijkheid ook echt ziet zitten. In de meeste gevallen is het beter om even eenzaam en alleen te zijn dan om samen te zijn met iemand die niet bij je past.

Aardig

Een vlam die lief voor je is kan uiteraard heerlijk zijn. Echter is elke man die je net ontmoet aardig en lief. Iedereen is namelijk aardig als ze indruk willen maken op iemand anders, dat is het minste wat ze kunnen doen. Stel daarom hogere eisen in plaats van voor iemand te vallen die alleen aardig voor je is.

Gevoel

Je gevoel laat je zelden in de steek. Wanneer iets goed voelt dan is het misschien waard om nogmaals een afspraakje te maken. Heb je twijfels over je nieuwe liefde, geef dan gehoor aan je gevoel. Ben niet te bang om nogmaals in de steek gelaten te worden?

Wil jij wel een rebound chick/hunk? Deze vind je op websites als Secondelove of Victoria Milan. Vind je het tijd voor een echte relatie? Zoek eens op Pepper.nl

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?