Dating nieuws

Eerste Nederlandse 50 plus dating app

50 plus dating app

Recent lanceerde datingsite 50plusmatch als eerste Nederlandse aanbieder een dating app voor 50 plussers. De app genaamd ’50plusmatch’ is beschikbaar voor alle Apple iPhones en toestellen met een Android besturingssysteem. Met de dating app kunnen gebruikers van 50plusmatch te allen tijde met elkaar in contact blijven. Het is niet langer nodig om achter de computer, laptop of PC te gaan zitten om op zoek te gaan naar je droompartner want vanaf heden kan het ook op smartphones en tablets.

Aanmelden bij 50plusmatch. Nog niet zeker? Lees hier de review van 50plusmatch.

De dating app

De app is overzichtelijk en gratis te downloaden in de App Store en op Google Play. Om de app te kunnen gebruiken is het nodig om een profiel aan te maken op 50plusmatch. Ook via de app is het mogelijk om een nieuw profiel aan te maken. Daarnaast kun je onder andere berichten versturen en ontvangen, profielen van anderen bekijken, zien wie jouw profiel bekeken heeft en foto’s vanaf je telefoon uploaden. Op de datingapp zijn dezelfde profielen te zien als op de datingsite.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?