Dating nieuws

Handen verraden foute man

foute man dating datingsites

Stel, je zit in een restaurant met je nieuwe vlam. Tot nu toe is alles goed gegaan, maar ja op een eerste date kan hij zichzelf heel gemakkelijk anders voordoen dan dat hij daadwerkelijk is! Hoe weet je nou of hij eerlijk is? De oplossing lees je hier: Bestudeer zijn handen en vingers en je ziet meteen of hij zich mooier voordoet dan hij is.

Hoe dan? We willen allemaal een betrouwbare liefdevolle schat die goed luistert, geen ruzie zoekt, lacht en complimentjes geeft. Die kun je herkennen aan een wijsvinger die ongeveer even lang is als zijn ringvinger. Ook zijn deze mannen vaak aardiger tegen vrouwelijke collega’s en ook tegen je vriendinnen, je moeder en het belangrijkste; tegen jou!

Handen verraden foute man

Canadese wetenschappers van McGill University onderzochten 155 mannen gedurende 20 dagen op handen. Sla dit goed op in je geheugen want deze belangrijk info kan nog eens van pas komen. Val je op ‘foute’ mannen? In dat geval kijk je uit naar wijsvinger en ringvinger ongelijk zijn.

Foute mannen ontmoet je op sites als VictoriaMilan. Betrouwbare en liefdevolle mannen vind je op sites als Relatieplanet.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?