Dating nieuws

Hoe houd je ‘vreemdgaan’ geheim?

Stel, je wilt graag een keer vreemd gaan of je hebt al een affaire lopen. Hoe kun je dit het beste geheim houden voor je partner en omgeving? Wij hebben voor jou de beste tips om jouw geheime avontuur ook echt geheim te houden.

Secret love

Overspel gebeurt al sinds mensen monogaam zijn. Heden ten dage gaan vrouwen even veel vreemd als mannen. Vreemdgaan gebeurt vaak omdat iemand iets mist in zijn huidige relatie maar deze relatie ook niet kwijt wil. In veel gevallen gaat het om seks. Soms kunnen het verlangen naar aandacht en geborgenheid een reden zijn om een affaire aan te gaan. Wanneer iemand ervoor kiest om vreemd te gaan wil het nog niet direct zeggen dat de relatie geen kans meer heeft van slagen. Overspel betekend namelijk niet direct dat je niet meer van iemand houdt. In veel gevallen zijn het mannen, maar ook steeds meer vrouwen kunnen namelijk ‘de liefde bedrijven’ geheel apart zien van liefde. Voor hun is vreemdgaan een uitlaatklep. Wanneer jij dat ook zo ziet, dan kun je het beste jouw overspel toch maar geheim houden voor je partner.

Hoe ga ik vreemd?

Na afloop van je eerste affaire wil je vaak heel graag aan je beste vriend of vriendin vertellen wat je hebt meegemaakt. Maar pas daar mee op! Hoe meer mensen van jou overspel af weten, des te groter is de kans dat het uitlekt en dat je partner er achter komt. Het beste is dus om niemand te vertellen waar je mee bezig bent. Zelfs niet jouw aller beste vriend of vriendin.

Verwijder bewijsmateriaal

Uiteraard ben je niet zo lomp om tegen de lamp te lopen doordat je met een grote zuigzoen in je nek thuis komt. Echter kunnen de meest kleine details verraden dat je vreemd gaat. Controleer daarom voordat je thuis komt of je geen lippenstift meer op je lijf hebt en verwijder ook haren en dergelijke van je kleren. Ook belangrijk is om je eigen douchegel te gebruiken en geen geuren, reuken of andere herkenbare zintuigelijke prikkels bij je te dragen.?Vreemde geuren worden namelijk als eerste opgemerkt door je partner!

Second cellphone

Veel vreemdgangers kiezen voor een apart mail adres en een aparte smartphone om te communiceren met hun partners in crime. Op die manier voorkom je dat jouw partner via jouw telefoon of e-mail adres ziet dat je communiceert met mensen die hij of zij niet kent. Vanzelfsprekend is het wel belangrijk dat jij je andere mobiele telefoon verstopt en dat jij je e-mail account altijd uitlogt op moment dat je de laptop uit zet of aan iemand anders geeft.

Alibi

Hoogstwaarschijnlijk neemt overspel meer tijd in beslag dan je denkt en je agenda kan dan ook wel eens wat drukker worden. Je kunt smoezen bedenken dat je veel moet overwerken, met je collega’s weg moet of dat je bij je beste vriend nog maar eens langs gaat. Zorg in die gevallen altijd dat je alibi waterdicht is. Beter houd je jouw dagelijkse routine zoveel mogelijk in stand. Na enkele jaren weet jouw partner ook wel hoe vaak je welke vriend bezoekt en een verandering in dat jaren-oude patroon is automatisch verdacht. Wanneer jij en jouw vaste partner niet veel dingen samen doen, zorgt dat voor afstand in de relatie en dat is niet goed.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?