Dating nieuws

Kleding is meest voorkomende afknapper voor vrouwen

dating afknappers mannen

Naast bierbuiken, piercings, vuile nagels en stink adem is kleding de meest voorkomende afknapper van vrouwen op mannen. Lees hier 10 dingen die je vooral NIET moet doen om te voorkomen dat je een blauwtje loopt:

Slechte adem

Onbetwiste nummer 1 waar vrouwen op afknappen is een slechte adem. Bezuinig dus niet op tandpasta, flosdraad en kauwgums. Helpt dit allemaal niet, ga dan voor advies naar de tandarts.

Witte sokken

Een klassieker waar vrouwen op afknappen zijn witte sokken. Gemakkelijk ezelsbruggetje voor mannen: Neem sokken met dezelfde kleur als je broek. Witte sokken zijn overigens wel geaccepteerd tijdens het sporten.

Driekwartbroeken

Vrouwen willen geen driekwartbroeken in combinatie met een t-shirt zonder mouwen. Over het algemeen is deze kledingstijl not-done en zeker niet als je ouder bent dan 25 jaar. Tip: Een lange broek staat veel mooier. Dan maar afzien in de hitte.

Piercings

Piercings. Geen piercings als jouw metgezel voor die avond zelf ook geen piercings in heeft. Not sure? Neem dan je piercings voor de zekerheid uit.

Drukke t-shirts

Kleren maken de man. Des te gekleder des te beter. Het liefst draag je geen drukke t-shirt tijdens jullie eerste afspraakje. Een nette polo of een gestreken overhemd staat u beter mannen!

Afgekloven nagels

Afgekloven of vieze nagels zijn uiterst onaantrekkelijk voor vrouwen. Dat je zelf niet let op de nagels van je meisje wil nog niet zeggen dan zij ook niet op de jouwe letten. Verzorgde nagels zijn heel belangrijk.

Lichaamsbeharing

Beharing kan alleen op het moment dat jij dit goed verzorgt. Vrouwen willen geen onverzorgde baardaap met een overdreven grote snor. Ben je juist wat aan de kale kant, probeer je kaalheid niet te verbergen want daarmee straal je alleen maar onzekerheid uit.

Sieraden

Let op met sieraden. In tegenstelling tot wat zich in sommige culturen afspeelt, vinden de meeste vrouwen te veel sieraden niet aantrekkelijk. Sieraden dragen mannen bij voorkeur subtiel en onopvallend.

Rugzakken

Geen rugzakken, tassen en schoudertasjes. Dit is goed voor studenten maar als jij ouder bent moet je ze weglaten. Stop die kauwgums, telefoon en reserve aftershave maar in je jaszak.

Bierbuiken

Bierbuiken. Vrouwen zien overgewicht onder andere in relatie met overmatig drankgebruik, weinig sporten en luiheid. Voldoe jij aan deze kenmerken? Verander dan je levensstijl om meer kans te maken bij de vrouwen.

Wil jij een man daten die wel normen en waarden heeft? Meld je dan aan op Edarling of bijvoorbeeld Pepper. Lees ook de reviews van de Top 10 datingsites op datingsites.nl.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?