Dating nieuws

Een lidmaatschap bij Lexa

We hebben allemaal wel eens gehoord van de datingsite Lexa. Het is een van de grootste en bekendste datingsites van Nederland. Toch is het voor veel mensen wel een grote stap om lid te worden van een datingsite. Helaas kun je bij de meeste datingsites niets zonder een betaald lidmaatschap te hebben en soms zijn de kosten die daar bij komen kijken ook niet heel erg laag. Gelukkig hebben wij eens op een rijtje gezet wat een lidmaatschap bij Nederlandse grootste datingsite je nu eigenlijk voor voordeel oplevert. Als je meer wilt weten over Lexa en het gebruik van de site kijk dan hier.

Full Membership

Om bij Lexa aan de slag te gaan heb je een full membership nodig. Een full membership is beschikbaar voor een periode van 1, 3 of 6 maanden welk bedrag in een keer voldaan dient te worden. De prijzen per maand zijn:

  • 1 maand 24,99
  • 3 maanden 16,99
  • 6 maanden 9,99

Bij een full membership kun je de meeste functies van de datingsite gebruiken. Zo kun je onbeperkt berichten versturen en lezen via de messenger. De uitgebreide zoekfunctie gebruiken op de datingsite, de foto’s van andere leden bekijken, persoonlijke fotoalbums bekijken, onbeperkt profielen bekijken en een voorkeursbehandeling bij de klantenservice. Je kunt zo Lexa goed gebruiken en hebt onbeperkt toegang tot de belangrijkste functies.

Lexa zou niet de grootste datingsite van Nederland als er niet meer was om te kiezen daarom heeft lexa nog 2 extra lidmaatschappen bovenop het full membership.

Uitbreidingen

Als eerste uitbreiding is er het pakket control. Met het pakket ben je, zoals de naam al zegt, meer in control over hoe jij gaat online daten. Je krijgt bijvoorbeeld leesbevestigingen. Je kunt zo er dus makkelijk achter komen of iemand je echt leuk vindt en direct reageert op je berichtjes. Zo zit je niet langer te wachten op een antwoord wat niet gaat komen. Je hebt de mogelijkheid om jezelf even offline te zetten, als je eventjes niet wil chatten en hebt ook een afwezigheidsmanager. Daarnaast heb je zelfs de mogelijkheid om te kiezen wie er contact met je kunnen opnemen via het contactfilter. Krijg je dus veel ongevraagde berichten binnen? Dan is het control pakket misschien wel iets voor jou.

De kosten voor het Control pakket zijn 6,99 per maand, bovenop het full membership.

Premium

Behalve het control lidmaatschap is er ook nog het Premium lidmaatschap. Met dit lidmaatschap krijg je een hoop extra’s. Zo heeft deze als grote voordeel dat je gratis leden de mogelijkheid kan geven contact met je op te nemen. Zo komen er in een keer een hoop potentiele matches bij. Ook word je als eerste voorgesteld aan nieuwe leden. Je hebt net als bij control toegang tot de contactfilter en kan dus zelf kiezen wie contact met je op legt. Daarnaast word je al eerste naar voren geschoven bij nieuwe matches. Daarmee word je kans op succes een stuk vergroot.

De prijs voor het premium pakket is 9,99 per maand bovenop het full membership. Daarnaast kun je het control en premium pakket afsluiten voor 14,99 per maand. Zo bespaar je dus ook nog wat.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?