Dating nieuws

Meer seks nodig in je relatie?

We kennen het allemaal wel, en het kan zelfs de beste overkomen. Je relatie zit in een sleur en je hebt steeds minder seks. Dit is iets waar veel stellen mee worstelen die al langer bij elkaar zijn, of waar het even minder goed gaat tussen beide. In de meeste gevallen zal het de vrouw zijn die minder behoefte heeft in seks, maar het kan natuurlijk ook de man zijn die erectieproblemen heeft. Hier zijn natuurlijk oplossingen voor te vinden zoals pilletjes, maar ook een seksuoloog of een psycholoog kan hier wel uitkomst en hulp bij bieden. Helaas zal dit niet altijd een oplossing bieden, of is er echt iets aan te doen. Soms komt het ook vanzelf weer goed.

Blijf aardig tegen elkaar

Ruzie maken is natuurlijk niet de oplossing tot jullie problemen en frustraties, alhoewel dit wel de makkelijkste uitweg kan zijn. Door ruzie te maken zal het sexniveau alleen nog maar verder dalen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dit zorgt alleen maar voor onnodige spanningen, en het libido verlagen. Dreigen om vreemd te gaan, of om te stoppen met jullie relatie zal hier ook niet echt bij helpen en de ander nog verder in een hoek blijven. Blijf dus kalm en zoek samen en oplossing.

Vreemdgaan kan de oplossing zijn

Voor veel mensen kan de oplossing vreemdgaan zijn. Want mocht je er samen na een goed overleg en externe hulp nog steeds niet helemaal uit komen en jij nog niet in je behoefte vervuld wordt, dan ga je je heil toch ergens anders zoeken. Dit zul je alleen wel vaak in het geheim moeten doen, je partner zal dit immers niet graag hebben. Hiervoor kun je uiteraard naar een prostituee gaan, nadeel hiervan is natuurlijk dat de kosten nogal hoog op kunnen lopen. Een affaire beginnen zal echter voor nog meer weerstand zorgen bij je partner. En dit zal dus ook niet altijd de oplossing zijn. Mocht je willen vreemdgaan, dan zijn er tal van casual datingsites die wij hebben gereviewed waar je een affaire aan kunt gaan.

Sex met toestemming van je partner

Mocht je echt geen uitkomst kunnen vinden, maar toch graag bij elkaar willen blijven, dan kan een zogenaamde open relatie ook de uitkomst bieden. Hiermee kun je met toestemming van je partner seks hebben met andere mensen. Zo komt de andere wel aan zijn of haar trekken en hoeven jullie niet uit elkaar. Let hierbij wel op dat jullie alles goed bespreken met elkaar en vooraf duidelijk is wat wel en wat niet toegestaan is. Dit voorkomt ruzie achteraf. Let daarnaast ook goed op, dat de buitenechtelijke seks niet te ver gaat en je niet verliefd wordt op je minnaar of minnares, want dit betekent uiteraard ook het einde van je relatie.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?