Dating nieuws

NIEUW bij e-Matching: Video Chatten

e-Matching is een datingsites speciaal voor hoger opgeleiden. Dat wil zeggen voor mannen en vrouwen met een hbo of wo opleiding. e-Matching is een fatsoenlijke datingsites voor singles die opzoek zijn naar een relatie en iets serieus. Het is dus geen casual datingsite. Het is bovendien al een erg oude Nederlandse datingsite die al geruime tijd mee draait. Dat valt onder andere te zien aan het aantal leden. Daarnaast beschikt de datingsite ook over het thuiswinkel waarborg. Met de betrouwbaarheid van de datingsite zit het dus wel snor.

Nieuwe functies

e-Matching was natuurlijk al een erg uitgebreide datingsite met veel functies. Ze heef echter een nieuwe en voor ons unieke functie toegevoegd. Behalve de normale chatfunctie is er nu ook de mogelijkheid om met andere leden van de datingsite te video chatten. Dit is voor online dating natuurlijk een erg unieke functie. Er is naar onze weet geen andere serieuze datingsite waarbij je met een gebruiker naar jouw keuze een videochat kan starten. De datingsites waarbij dat wel kan zijn meestal voor een ander soort videochat, die wat meer casual is. Een voorbeeld hiervan is Chatgirl of chatbabe. Met de videochat van e-matching kun je natuurlijk uitstekend bekijken of je iemand leuk vindt. Uiteraard kon dat ook via het normale chatten en kon je daarbij ook al redelijk goed aftasten hoe iemand was. Maar dan was het toch altijd maar afwachten of iemand in real life jouw verwachting waarmaakte. Bij het versturen van berichtjes heb je natuurlijk iets meer tijd om een leuke of gevatte reactie te geven.

Bij een video chat wordt dat allemaal toch iets lastiger en kun je iemand beter testen in het echt is. De videochat maakt het allemaal nog intenser. Je kunt namelijk lekker chatten met je potentiele date en precies zien hoe iemand er in het echt uit ziet. Je kunt iemand daadwerkelijk zien, zijn of haar stem horen en een goede indruk krijgen van iemand zijn persoonlijkheid. Een perfecte uitkomst dus voor iedereen die iets meer zekerheid wil voor zijn of haar date.

5 minuten videochatten e-matching

Met de live chat mogelijkheid krijg je de gelegenheid om via een directe webcam verbindingh met elkaar te praten. Je krijgt zo dus een hele goede indruk van de ander. Je krijgt met de videochat 5 minuten de tijd om te kletsen met elkaar. Als het dus erg gezellig is, dan zul je het gesprek wel eerder af moeten kappen. Maar bereid je voor deze 5 minuten dus wel goed voor. Want ze zijn voorbij voordat je het door hebt. Houdt het natuurlijk wel lekker luchtig en niet te serieus, je wil namelijk wel een goede indruk achter laten. Bij e-matching heb de bestaande leden de mogelijkheid om 10 keer per maand 5 minuten te videochatten. Dit geldt alleen voor betalende leden. Je mag zelf kiezen met wie je gaat videochatten, maar natuurlijk moet de andere je videochat wel accepteren. Ben je geen betalend lid? Niet getreurd, je kunt nog steeds videochatten, maar dat kan alleen maar indien een betalend lid jou uitnodigt om te gaan videochatten.

Wat nu als je langer wil chatten?

Wil je langer chatten dan 5 minuten? Dat kan natuurlijk ook. Alleen zul je dan minuten bij moeten kopen. Je kunt 5 minuten extra kopen door middel van 1 credit. Je moet dan wel eerst het gesprek beeindigen en kunt daarna verder gaan. Spreek dus wel even uit dat je verder wil gaan met chatten, want straks zet je een credit in zonder dat de andere ook met je wil chatten. Dat zou natuurlijk zonde zijn, want je credits zijn niet gratis.

Wat ons betreft is de videochat nu al een succes, want je kunt zo direct op een leuke manier kennis maken met iemand zonder dat je echt hoeft af te spreken. Dit maakt online daten meteen een stuk eenvoudiger en realistischer. Dus wat ons betreft kan iedereen lekker gaan videodaten.
[text-blocks id=”e-matching-button”]

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?