Dating nieuws

Nu ook: Dating apps vergelijken

dating apps vergelijken

We hebben allemaal wel een moment op de dag dat we even moeten wachten zoals in de trein, bij de tandarts in de wachtkamer of in de bus. Een uitgelezen moment om je mobiele telefoon erbij te pakken en even Facebook, Instagram of aanverwante apps door te nemen om up-to-date te zijn van waar al je vrienden en vriendinnen die dag druk mee zijn. Veel singles hebben ook een mobiele telefoon non-stop binnen handbereik en voor vele is het een medium geworden waarmee zij op zoek kunnen gaan naar zijn of haar droompartner.

De beste ontwikkeling sinds het internet

We hebben goed nieuws! Enorm veel datingsites en creatievelingen hebben dating apps ontwikkeld die jouw uitkomst kunnen zijn bij het vinden van je droompartner. Het is uitstekend vermaak en wij zien dit als een van de beste ontwikkelingen in de markt, sinds het online daten is ontstaan (lees: de beste ontwikkeling na internet). Dating apps kun je meestal gratis downloaden op je telefoon of tablet. Wij hebben er een aantal gereviewd. Bekijk onze pagina dating apps voor een objectief oordeel over elke dating app.

Tinder-tijdperk

We kennen allemaal de gratis dating app Tinder. Door te swipen zie je profielen van mensen bij jou in de buurt. ‘liken’ jullie elkaars profiel dan start er een chat op waarmee je snel met elkaar in contact komt. Inmiddels zijn er veel varianten bijgekomen. Badoo laat bijvoorbeeld niet alleen zien we er in de buurt is, maar ook profielen van mensen welke jij die dag in het echt hebt ontmoet. Er zijn ook speciale dating apps voor gay’s zoals Grindr.

Most wanted

Toch zijn apps die ontwikkeld zijn door de ervaren datingsites het meest gedownload en blijken het meest succesvol. Lexa heeft een enorm uitgebreide en goed werkende dating app ontwikkeld waarmee je de functionaliteiten van de datingsite uitstekend op mobiel kunt gebruiken. De ‘shuffle’ werkt voor veel mensen zelfs bijna ‘verslavend’. Ook datingsites als Pepper, Relatieplanet en Parship gaan mee in deze nieuwe trend.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?