Dating nieuws

Primeur: Internationaal daten met Lexa!

Lexa singles event

Datingsite Lexa komt met een fantastisch initiatief en gaat internationale dating events organiseren. Op een internationaal dating event kom je in contact met singles van verschillende nationaliteiten. Het eerste event vindt plaats van 22 tot 25 januari 2016 in het feestelijke Zwitserse skioord Crans Montana. Nog nooit eerder organiseerde een datingsite of dating event organisator een internationaal event. Wij van datingsites.nl vinden dit dan ook een fantastisch initiatief en daarom geven we dit extra aandacht.

Wat ga je doen?

Tijdens dit internationale event kom je in contact met internationale singles. In het prachtige wintersport vakantieoord is het ijs snel gebroken. Skien of snowboarden is mogelijk maar niet verplicht. Je kunt ook lekker gaan sleeen, wandelen en genieten van een heerlijk glaasje gluhwein.

Lexa Events

Lexa is het meest bekend van de datingsite. De datingsite beschikt over een enorm groot ledenbestand en matcht dagelijks honderden singles op zoek naar een relatie.Echter heeft de organisatie ook ervaring met het organiseren van singles events. Onder de naam Lexa Events organiseert Lexa reeds jaren singles feesten, blind dates en speed dates in Nederland. Binnenkort wordt er dus in Zwitserland een internationaal singles event georganiseerd. We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen maar we gaan er stiekem al vanuit dat het een groot succes wordt.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?