Dating nieuws

Nieuw bij Datingsites: Relatiebemiddeling

relatie bemiddeling 40 plus relatie

Nadat we vorige week Speeddating in ons programma hebben opgenomen, nemen we vanaf vandaag ook relatiebemiddeling mee in onze vergelijkingen. Relatiebemiddeling, niet te verwarren met relatietherapie, is een vorm van dating waarbij singles een persoonlijke consulent inschakelen om een juiste partner te vinden en daarmee een succesvolle relatie te beginnen. De deskundige relatiebemiddelaar koppelt jou aan een of meerdere partners die goed bij je passen. Gedurende het proces zal jouw persoonlijke relatie bemiddelaar uitgebreide en professionele begeleiding bieden.

Hoe gaat Relatiebemiddeling in zijn werk?

Allereerst schrijf jij je in bij een van de verschillende relatiebemiddelaars. Dit kan door telefonisch contact op te nemen of door online in te schrijven. Vervolgens nodigt jouw persoonlijke relatie bemiddelaar of consulent(e) je uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin worden onder ander andere onderwerpen behandeld als hoe je in het leven staat en wat je doelstellingen zijn, wat je verwachtingen zijn van de relatie en hoe jij als persoon bent. Op basis van deze, en tal van meer gegevens, zoekt je persoonlijke en deskundige professional een potentiele partner voor jou. Daarna komt een van de meest spannende momenten. Je gaat namelijk contact leggen met een potentiele partner en daadwerkelijk ontmoeten.

Slagingskans

De slagingskans van deze aanpak wordt aanzienlijk vergoot ten opzichte van traditionele online dating. Er zijn relatie bemiddelaars die beweren dat driekwart van de leden die zich inschrijven binnen 1 jaar al een duurzame relatie heeft.

Tijdsduur en kosten van Relatiebemiddeling

Persoonlijke begeleiding duurt in de meeste gevallen 6 tot 18 maanden. Je leert in die tijd veel nieuwe mensen kennen die goed bij jouw persoonlijkheid en situatie passen. In de meeste gevallen wordt in een persoonlijk gesprek voorafgaand aan de relatiebemiddeling een vast tarief bepaald voor een bepaalde periode. Geen verassingen achteraf dus. Bekijk de reviews van diverse relatiebemiddelaars voor de actuele prijsstelling.

Top relatie bemiddelaars

Gerenomeerde relatie bemiddelaars vind je op 40plusrelatie.nl en Mens-en-relatie.nl. De relatiebemiddelaar 40plusrelatie.nl is door datingsites beoordeeld als betrouwbare relatiebemiddelaar met uitstekende kennis van zaken. Daarnaast is de dating site geaccrediteerd met vele betrouwbaarheidskeurmerken. Ook relatiebemiddelaar Mens-en-relatie.nl beschikt over deze betrouwbaarheidskeurmerken. DatingOost.nl is een speler in de markt van relatiebemiddelaars en richt zich enkel om man-vrouw relaties in het oosten van het land.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?