Dating nieuws

Tinder feiten!

tinder dating app fun fact

Enige tijd geleden publiceerden wij van datingsites.nl ook de eerste dating apps reviews en vergelijkingen. Geweldig om te zien dat mensen via mobiele dating apps zoals Lovoo, Luxy en Tinder naar elkaar op zoek gaan. We ontvingen veel klachten over malafide en niet-functionerende dating apps en dat was voor ons aanleiding om ook dating apps te gaan reviewen. Deze nieuwe ontwikkelingen leveren interessante en grappige feiten op die we graag met jullie willen delen. Dit maal delen we feiten (fun facts) over de gratis dating app Tinder!

Uitvinder Sean Rad

Tinder is bedacht door Sean Rad, een iraans-amerikaanse man van slechts 27 jaar uit California USA. Binnen enkele maanden na de release was de beste man al multi-miljonair. Tot op heden is hij de drijfveer achter het platform dat miljoenen mensen bij elkaar bracht en inmiddels voor honderd duizenden huwelijken heeft gezorgd.

Sterren op Tinder

Britney Spears, Katy Perry, Lily Allen, Lindsay Lohan en zelfs Shrek zijn actief op Tinder! Zo kan het zomaar zijn dat jij met een celeberty gaat daten! Leuk toch?

Hogere pannenkoeken verkoop

Tinder zorgt voor hogere pannenkoeken verkoop! Je leest het goed. De omzetten van Amerikaanse fastfood pannenkoeken restaurants steeg met 8% vermoedelijk door late Tinder dates!

Mannen met baarden

Mannen met baarden ontvangen over het algemeen meer Tinder matches!

Tinder voor kinderen!

Jaren is Tinder vanaf 12 jaar geweest. Pas recent heeft Apple de minimale leeftijd voor Tinder opgeschroefd naar 17 jaar.

MOMO was veel eerder

MOMO is een Chinese app die exact hetzelfde werkt als Tinder en deze was er al 1 jaar voor de release van Tinder. Meestal volgen de chinezen de westerse wereld. Nu even andersom.

Dit waren de meest opvallende Tinder feiten tot zo ver. Ben je benieuwd of Tinder of een andere dating app goed bij jou past? Kijk dan eens tussen de reviews van dating apps. Veel succes met daten!!

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?