Dating nieuws

Vrouw: Man moet betalen

datingsites vergelijk

Het is toch een beetje een klassieke ongeschreven regel dat een echte gentlemen tijdens de eerste date betaalt. Voor vrouwen hoeft dit helemaal niet meer. Echter, wanneer hij vraagt of jij je portemonnee ook kan trekken wordt niet als heel ‘gentle’ ervaren. Match.com deed onderzoek…

Vroeger

Als we terug gaan in de geschiedenis weten we niet anders dan dat de man op jacht gaat om de kost bij elkaar te sprokkelen. De vrouw daarentegen, zorgde vaak voor het nageslacht en voor de bereiding van voedsel. Vroeg in de twintigste eeuw kwam daar, met de komst van het feminisme, verandering in.

Maar nu…

Echter uit onderzoek van Match.com blijkt nu, dat slechts 55 procent van de dames het onaantrekkelijk vind om een partner te hebben die zij financieel moet ondersteunen! Wellicht is dit de verklaring dat wij, vrouwen nog altijd verwachten dat de mannen betalen tijdens onze dates. Een andere conclusie is dat het merendeel van de vrouwen het beter vind dat ze financieel onderhouden worden door de man.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?