Dating nieuws

Zo word jij een positieve dater

relatie dating tips

Via de betrouwbare en succesvolle datingsite Relatieplanet.nl kregen we een aantal goede tips die jou kansrijker maken tijdens online dating. De situatie wordt geschetst: Je hebt je na enige twijfel toch maar ingeschreven op een datingsite, je profiel ingevuld, je mooiste foto’s geplaatst en vervolgens val je door de mand. Je samenvattende oproep tekst (de tekst die de aandacht moet trekken van jouw droomdate) heeft een negatieve lading. In dat geval zou je glas wel eens half leeg kunnen zijn. Herken je jezelf hierin?

Tip 1: Geniet van daten

Je mag er best zijn en op alles wat je tot nu toe in je leven bereikt hebt mag je best trots zijn. Misschien heb je al een relatie achter de rug of ga je voor het eerst op avontuur. Je mag best trots zijn op jezelf. Het is een hele prestatie dat je dit avontuur aangaat. Iemand waar jij je leven mee kan delen is namelijk een heel prettig gevoel (om over verliefdheid nog maar te zwijgen). Koppel dit goede gevoel aan je profiel. Zorg dat jouw profiel geluk uitstraalt. Laat zien dat je er zin in hebt en dat je enthousiast en liefdevol bent.

Tip 2: Verkoop jezelf

Omschrijf waarom anderen jou leuk vinden. Vraag het eens aan je vrienden / vriendinnen. Ben je spontaan, sportief, enthousiast en heb je gevoel voor humor? Zet het in je profiel. Andere singles voelen zich aangetrokken tot jou uitstekende eigenschappen. Daardoor lig je beter in de markt. Straal positiviteit en creativiteit uit. Jij trekt singles naar je toe!

Tip 3: Gebruik de juiste mindset

Een positieve mindset hoeft natuurlijk niet te betekenen dat alles rozengeur en maneschijn is. Iedereen heeft wel wat en dat mag ook best op je profiel zichtbaar zijn. Ben jezelf. Lekker positief en spontaan. Voorbeeldje: Ik hou heel erg van sporten. In mijn vorige relatie ontdekte ik een passie voor Tennis. Ik kan niet wachten om dat ook aan jou te leren. Ga je met me mee?

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?